Taitoloikka

Taitoloikka on digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan keskittynyt verkkokoulutuspalvelu. Digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan merkitys on viime vuosina korostunut ja tämän vuoksi näemme, että laadukkaalle ja selkeille suomenkielisille koulutuksille on olemassa tarve. Tästä syntyi idea Taitoloikkaan.

Taitoloikan kurssien aiheet käsittelevät verkkokauppaa ja digitaalista markkinointia eri näkökulmista. Koulutussisällöt on suunniteltu ymmärrettäviksi ja hyödyllisiksi kokonaisuuksiksi siten, että niistä on aitoa käytännön hyötyä ja pääset heti soveltamaan oppimaasi käytäntöön. Erityisesti kursseista hyötyvät yrittäjät, opettajat ja opiskelijat.

Taito ja Taitoloikka-tiimi

Taito

Taito taitaa kaikki digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan salat ja antaa omat vinkkinsä aiheisiin kaikilla kursseillamme.

Mari

Mari painottaa koulutuksissa markkinoinnin kokonaisuutta ja on innostunut erityisesti verkkokaupan ja Googlen tarjoamista mahdollisuuksista.

Tiia

Tiia on sosiaaliseen mediaan erikoistunut digimarkkinoija, joka korostaa suunnitelmallisuuden tärkeyttä ja markkinoinnin asiakaslähtöisyyttä.

Aino

Aino vastaa Taitoloikka-sivuston kuvituksista ja graafisesta ilmeestä sekä Taidon ulkonäöstä ja seikkailuista.

 Suvi

Suvi on tehnyt lukuisia markkinointisuunnitelmia yrityksille ja painottaakin hyvän ja selkeän markkinointisuunnitelman sekä selkeiden ydinviestien tärkeyttä. 

Sanna

Sanna on syventynyt etenkin verkkosivustojen rakentamiseen, hakukone­optimointiin ja Googlen työkalujen käyttöön.